2023-09-08
#港女覓食到屯門今日去食下屯門住宅區嘅小店,去到餐廳都幾滿座下,排左一陣隊就有位了。✨紅燒牛三寶麵 $70牛三寶: 牛肉牛筋牛肚,每樣都好入味、夠淋,食落唔會痴牙。而湯就咁飲都得,唔會太重味,麵食落彈牙口感。✨XO醬海鮮炒飯 $62佢地嘅炒飯係用珍珠米,睇得出係粒粒分明,而海鮮都足料,有蝦、青口、墨魚仔、鮑片、蟹柳,更重要嘅係XO醬係佢地自家製的!如果覺得唔夠可以問佢拎多少少自己再落,XO醬好惹味唔會話太咸或者好重油味,食得出仲有香蝦米辣椒味。✨跟餐指定送嘅凍/熱茶飲品除咗冬瓜茶外,仲有茉香綠茶、蜂蜜紅/綠茶、檸茶/檸水、台式咖啡/奶茶可供選擇。餐廳另外亦都有小食可以再嗌。✨總結人均消費💸:$66/1人味道:🌕🌕🌕🌑🌑份量:🌕🌕🌕🌑🌑服務:🌕🌕🌕🌕🌑 質素:🌕🌕🌕🌕🌑🍴 豐原 (屯門)📍屯門良德街11號寶怡花園地下G33號舖::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨୧:::::::::୨୧:::::::::#hkfoodie#eat#gathering #food #foodphotography #foodblogger #foodstagram #instafood
✨紅燒牛三寶麵 $70
✨XO醬海鮮炒飯 $62
✨總結
人均消費💸:$66/1人
味道:🌕🌕🌕🌑🌑
份量:🌕🌕🌕🌑🌑
服務:🌕🌕🌕🌕🌑
質素:🌕🌕🌕🌕🌑
🍴 豐原 (屯門)
📍屯門良德街11號寶怡花園地下G33號舖
#hkfoodie#eat#gathering
#food #foodphotography #foodblogger #foodstagram #instafood #hkfood #foodpics #photooftheday #foodie #foodlover#foodholiceatdiary #foodielife #屯門美食#屯門