2009-05-16 13 瀏覽
我叫左一個紐西蘭牛扒....略厭太簿... 但味道唔錯! 朋友叫左長腳蟹肉,軟殻蟹意大利飯, 朋友食到一半就好濟!!! 因為係白汁,可以要茄汁會好d?甜品,兩人share 了一個creme brulee .不過不失. drinks 要了fruit tree...... 可能係要左凍ge 關係,隻味好假ar!!!!! 熱會唔會好d 呢....環境真係好嘈!! 我地有預早訂台~ 7:30 ~ 眼見好多台都俾人訂左, around 7:45 已經full house la~~ 但8:30 就有唔少位. 可以係平日la, 做左一round 就已經冇咁多客了~ 但間餐廳依然好嘈~!!服務值得一讚,俾到我真係一間西餐廳食緊野ge 感覺~ (排除環境問題!!!)價錢--- 灣仔區食晚飯呢個價,我冇得complain la!!
我叫左一個紐西蘭牛扒....略厭太簿... 但味道唔錯!

2009-05-14