餐廳: 意樂餐廳 (長發廣場)
資訊:

餐廳: 意樂餐廳 (長發廣場)
資訊:

2018-04-30 347 瀏覽
朋友係藍澄灣返工所以基本上約佢食飯都係青衣又唔想去青衣城咁多人所以長發就變左我地不二之選加上大家都有車返屋企呢間餐廳係全港都有幾間分店價錢都好大眾化而且環境舒服都好岩朋友黎食飯傾計食物總類都唔算少架有扒有面有飯我地叫左一個拉面同沙律因為沙律係小食類所以冇得加飲品雞肉沙律比起全素沙律飽一點沙律菜都幾新鮮而且唔係單一種生菜而麵包乾亦都係脆口如果可以加飲品就更好喇九洲豬軟骨叉燒拉麵湯底雖然都有豬骨味 但食落都比較咸而啲肉一樣都相對咸但肉質不錯 不太硬而拉麵軟更適中不過如果想轉烏冬就要加錢喇至於牛乳抹茶啫哩值得一讚既係呢到既抹茶你唔會飲到粉啫哩分量都唔少不過如果可以有啫哩口味比大家選擇就更好啦另外 門口有D乾貨比大家選購可以比大家係屋企煮到好味既麵
朋友係藍澄灣返工
所以基本上約佢食飯都係青衣