2012-04-02 156 瀏覽
呢度間車仔麵午市時間都幾多人食,買外賣都要排下隊等下,餸唔可以話有好多,睇下張圖就知:呢度有幾餸係特別好味,牛腩、雞翼、冬菇、雞翼尖,呢幾樣都係特別入味。今次我就叫左冬菇、山根同埋生菜加粗麵($23)同埋我每次都會加佢D辣汁,有分小辣同大辣,佢D辣係無甜味既,啱晒鐘意食辣既人~山根佢一般都係“新鮮”由一個波咁樣煮,鮮少係已經煮過入晒味,今日見到就試下。同佢一向既滷水都係好入味~不過又唔會死鹹。冬菇本身係幾大隻既,佢會將佢一開四,煮入味,口感好豐富。湯底唔會好油,粗面唔會話好焾好碎,$23都有質素。*呢度D餸都係賣完就無,所以想食要早D來買~ 我試過來既時候差唔多叫乜無乜,所有熱門既都賣晒;另外呢度坐位唔多,地方比較窄;下午四點過後仲有串燒。
MENU
車仔麵
冬菇本身係幾大隻既,佢會將佢一開四,煮入味,口感好豐富。
湯底唔會好油,粗面唔會話好焾好碎,$23都有質素。

5 分鐘 (外賣自取)
MENU
車仔麵