2017-07-01
天氣咁熱,母親大人偶然都會抗議唔煮飯,今次就黎到平民西餐食堂,塔塔子耐唔耐都會嚟食,佢樣樣野都好平,樣樣都嘗試左下角:周打海鮮湯,只係$10 ,賣相都唔錯,入邊真係有好多海鮮,不過份量就少啲,幾啖就無晒右下角:呢個唔使多講啦,次次黎親都要食嘅辣雞翼,每次都好好味左上角:水牛芝士薄餅,第一次試呢個Pizza ,我覺得可以再熱啲,因為芝士好快就硬晒一定要趁熱食。右上角:菠蘿鮮菜沙律,都係第一次食,啲菜都幾新鮮右上角:雞肉多利亞,最鍾意食佢呢一個焗飯,每一次都好熱好新鮮,唔錯左上角:鐵板銀雪魚,呢個都係第一次食,條魚好似細條咗啲,不過食落去都好好味,冇雪味而且入邊都有啲汁下:芝士三文魚餅,呢個我見佢係新嘅就試吓啦,不過有啲失望,入邊食唔到有芝士味,而且三文魚肉都好乾咁,其實都冇乜三文魚味...下次未必再嗌不過薩利亞依舊價比性高,耐唔耐都會再幫襯嘅!
右上角:菠蘿鮮菜沙律,都係第一次食,啲菜都幾新鮮
不過薩利亞依舊價比性高,耐唔耐都會再幫襯嘅!