2023-01-11 13 瀏覽
原來平嘢都有好嘢,睇見餐牌價錢唔貴,買兩個返屋企食下先🐮蒜片一口牛柳粒丼 $47賣相好精緻😍除咗有牛柳粒,仲有乾蒜片、雞蛋絲、海帶、薑片及泡菜!顏色睇落好豐富,食欲都大增🤤牛柳粒肉味幾香濃,油脂豐富,真係有入口即溶嘅感覺,連埋飯一齊食,正!呢個價錢就食到🇯🇵日本直送一口牛,真係好抵食😋+$16就可以轉套餐,會多一款小食 及 飲品,要咗🍠炸日式紫薯餅,食落鬆化香甜,唔油,啱曬我😋飲埋無糖大紅袍就剛剛好啦🍱灸燒帆立貝牛肉鴛鴦丼 $46帆立貝經過灸燒配上汁煮牛肉,聞落好香,配菜都一樣咁豐富😍食落味道相當唔錯,配埋粒粒分明又煙韌嘅珍珠米,好食!🍗棒棒炸雞翼單骨雞翼,一份有3件,炸得好香脆,配埋個黑松露醬,一流😋🧄黑蒜濃湯煮蜆奶白色嘅湯底,飲落鮮甜帶啲黑蒜味,而蜆肉份量都唔少,最重要係冇沙!
原來平嘢都有好嘢,睇見餐牌價錢唔貴,買兩個返屋企食下先

🐮蒜片一口牛柳粒丼 $47

🍱灸燒帆立貝牛肉鴛鴦丼 $46