2023-04-21
諗住同朋友黎食烤魚,因為佢呢度嘅烤魚係新鮮魚現烤🔥我一路都好想試🤭點知我朋友好想食雞煲,所以就我朋友都係叫左咗雞煲😂我下次再過嚟食烤魚🤫特色雞煲王(BB辣)-$268上枱嘅時候已經煮好,可以即刻食✨清遠雞嫩滑鮮味,配上惹味特製雞煲醬汁,獨家自煮雞煲醬汁出面食唔到,難怪任何時間都有咁多捧場客😎肥牛-$78質量高肉質嫩滑重牛味👍🏻唔會幫你擺靚靚,但係個份量真係多💪🏻娃娃菜-$36越簡單的食材越突顯到店家的用心,娃娃菜好新鮮,菜類都索汁,湯底好食自然菜都好食🤭串燒全部即叫即燒!材料新鮮,而且即刻燒起,欣賞店家有花心思落去❣️燒牛舌-$48牛味好濃,唔會燒到好乾,又唔會油膩,而且咬落去好多肉汁!真係好小食到咁好食嘅厚燒牛舌😋雞肉串(烤汁)-$20雞肉本身有用調味酒醃製,串燒有小小酒香味好特別🥳燒白鱔-$38埋咗單之後都係忍唔住叫多串白鱔🤪外皮香脆可口,鱔肉嫩滑有彈性,口感好豐富✨要讚一下師傅烤串燒技巧高👍🏻而且食材新鮮,足料大串!所有串燒都好食👍🏻差唔多走嘅時候,有人叫咗個鮑魚雞煲好香,所以問一問店員咩黎,鮑魚雞煲用特製鮑魚汁製成,煮好出嚟全間店都會聞到陣香味,真係好吸引!下次要點鮑魚雞煲!
特色雞煲王(BB辣)-$268
肥牛-$78
娃娃菜-$36
燒牛舌-$48
雞肉串(烤汁)-$20
雞肉本身有用調味酒醃製,串燒有小小酒香味好特別🥳
燒白鱔-$38