2021-06-23
又約左大西北返工既朋友食飯,例牌中間位荃灣搵食,見呢間之前未試過,價錢又ok就入去,大概18:45左右到達,選擇好湯底職員就會帶入座,地方好大,好似接近80%以上都屬於卡位,坐得好舒服落單用電話掃qr code,非常方便,我同朋友無乜再求,要左最便宜既a餐,沙爹湯底枱上有紙巾提供豬骨湯樽,方便自己隨時refill, 職員見到吉樽好快換過比我地沙爹湯底不得了,非常濃郁好香,即使加過幾樽豬骨湯,我依然食得到沙爹味食物方面雖然只係A餐,但都有齊豬牛羊肉,肉片睇落薄身,但淥完後一d都唔薄,好神奇,出街打邊爐我好少食豬,但呢度既豬唔會好un, 另外羊肉(蘇)味明顯,唔食得(蘇)味既朋友要留意新鮮蔬菜放左係雪櫃,客人自己拎,不過就覺得有少少亂,雖然有貼名牌,但分唔到係咩菜仲有d需要廚房先處理既蔬菜就係手機點餐落單雖然只係點A餐,但食物種類唔少,墨魚滑都有,爽口,炸魚皮 嚮鈴一定要點,非常脆!仲有而家好多人食既鴨血,質感唔會太實,唔錯超長蟹棒,黑松露餃都推薦飲品方面選擇都多,最特別係有自家制飲品,都係比較健康,例:夏枯草,竹蔗茅根,朋友話唔錯甜品唔算多,有一個櫃+雪糕,口味超級多,特別d既有伯爵茶,
枱上有紙巾提供
仲有d需要廚房先處理既蔬菜就係手機點餐落單
甜品唔算多,有一個櫃+雪糕,口味超級多,特別d既有伯爵茶,豆腐,密瓜,但我只係食左普通味🤣雲尼拿,朱古力,芋頭都ok, 都滑既~
呢個價錢真係cp值好高