2022-05-09
Flippers@flippers.jp Flippers最出名嘅係疏乎厘pancake, 但係個人認為最好食嘅就係呢一個egg sandwich plate 。半熟蛋三文治 $88呢個三文治最神奇嘅地方就係佢將最普通嘅材料:麵包、牛油、雞蛋變成令我流連忘返嘅三文治!佢成個口感非常之酥脆之餘亦都有好重嘅蛋香味,炒蛋creamy,半熟蛋流心,配上酥脆嘅多士同埋牛油香簡直係一流!佢嘅沙律亦都好出色,加咗沙律醋,好香❤非常推薦一定會返嚟再食過除咗之前個post嘅半熟蛋三文治之外,呢邊仲極力推介呢一期嘅特色口味檸檬🍋疏乎厘班戟❤。檸檬疏乎厘班戟$139果然係專賣疏乎厘班戟嘅專門店!熱辣辣嘅時候好似蛋糕咁鬆軟,仲震揗揗❤口感好輕盈,好似棉花咁,食一大啖「空氣」落肚!嗰個檸檬醬都做得好出色,酸酸甜甜,同原味班戟好夾!上面仲有兩個雪糕,好似一個係檸檬雪葩一個係雲呢拿味,配合得非常之好啊!
@flippers.jp
。半熟蛋三文治 $88
佢嘅沙律亦都好出色,加咗沙律醋,好香❤
非常推薦一定會返嚟再食過
。檸檬疏乎厘班戟$139