2016-03-05 684 瀏覽
不過不失的晚餐,平凡的粟米湯,平淡的沙律;主菜:肉醬大蝦意粉,平凡到以為去左快餐店,冇亮點,好想搵呢款意粉的味道重心,可惜冇,全部要有的料都有齊,肉醬,大蝦,鮮冬菇,意粉,可惜原來全部齊料都可以搵唔到一個核心味道,爭左high light, 諗緊欠乜?可以話唔香唔漏唔咸唔淡,呢道菜毫無性格,填飽肚罷了。另一道菜:鐵板牛柳拼春雞薯菜;7成熟的牛柳口味極差,我以為自己食緊漢堡扒,又諗緊會否用粉"那”過?又唔太似,總之如果唔係漢堡扒,呢塊扒唔合格。春雞的肉鞋過擦膠,如果以$198黎講,絕對唔合格。最正係樽芥辣似點中式燒肉的芥辣味,唔知笑死定嚇死好。整體係:無性格,所有野食都冇自己的風格,不喜歡

整體係:無性格,所有野食都冇自己的風格,不喜歡
2016-03-05