2019-04-22
肯德基家鄉雞 (KFC) (青衣)青衣青敬路33號青衣城3樓301號舖-----其實b仔好少食kfc早餐 通常都係食m記 因為早餐黎講 其實m記選擇多好多 亦多好多特價餐選擇 但係前一排睇左一篇關於高級鬆餅ge介紹 激起b仔食鬆餅ge意慾 😝😝😝 因為b仔無咁有錢食高級酒店鬆餅 所以就黎kfc解解癮 哈哈 而kfc ge早餐 腸仔正正常常 但因為無煎過 所以略欠香口 雞排質感嫩滑 大大塊 幾好食 炒蛋 蛋味不夠濃郁 但質感幼滑 講完呢d配角 講返個重點先 鬆餅 牛油味非常非常濃郁 好似倒瀉一瓶牛油 整出黎ge感覺 非常邪惡 但好味得不得了 質感鬆軟 入口即溶 非常正 雖然無食過5星級酒店ge鬆餅 但係kfc 呢個性價比極高ge鬆餅已經令b仔非常滿足☺️☺️☺️-----👶🏻B仔整體評價:9/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:10/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分:7/10個👍🏻👶🏻B仔味道評分:9/10個👍🏻(鬆餅太正 其他野已經唔care)👶🏻B仔回頭機會:10/10個👍🏻-----
青衣青敬路33號青衣城3樓301號舖
👶🏻B仔整體評價:9/10個👍🏻