2015-06-15
食之前見有師兄話帶位無禮貌 食品呢樣無果樣無 / 本住好醜一餐心態就去試試~ 係6點幾7點時分入場 首先講講態度 , 我入去時係無人帶我位的 所以我求其搵個位坐低左 / 期間有位男員工可能見我單拖入去坐 都黎同我吹左兩嘴 到講食物 , 我叫左一個肉眼扒 一個磨菇湯 一個炸洋蔥圈 ,首先個湯係幾好的~(之前都有聽周圍D朋友講) , 好重蘑菇味 , 個人黎講有小小唔夠咸! 讚!到個洋蔥圈 , 粉唔會太厚 洋蔥好甜 , 讚!最後牛扒黎到 , 講四成真係四成 , 火侯控制得唔錯 , 我揀果個"芥末醬" 好重蒜頭味塊扒有成人男士手掌咁大 重點係佢好厚 , 食落外面唔會燶 , 里面唔會凍 讚!所以我今次食都幾滿足 , 至於師兄話份量唔夠 , 我一個成年男人(肥) 都食到飽住走 所以~至於禮貌方面由於我 無人帶埋位 所以不予致評 但亦無覺得特別無禮貌餐牌上面 的確係有好多野售罄 , 呢個係我覺得要改善的 。 但體諒到佢岩岩開業都唔夠一個月 , 我可以接受 , 始終新開餐廳預食材係需要經驗。
本住好醜一餐心態就去試試~
係6點幾7點時分入場
/ 期間有位男員工可能見我單拖入去坐 都黎同我吹左兩嘴
到個洋蔥圈 , 粉唔會太厚 洋蔥好甜 , 讚!
題外話/補充資料:
餐牌唔知有冇一份故定入好? 因為開餐期間發現好多人入黎坐都要主動問餐牌 , 最後有一份好似月刊咁既餐牌拎埋黎XD