平安夜喺屋企開party🥳最經濟抵食都係幫襯Pizza Hut叫咗個4-5人超爆發火山批套餐,包兩款pizza、兩個主食、兩個小食、四個湯我哋仲另外加咗24隻雞翼 (+$45x3)▶️ 巨蝦王火山批配蟹棒酸忌廉熔Pokemon款✨佢俾漏咗插牌🥲材料應該有珍寶大蝦、小龍蝦、秋葵、本菇、車厘茄、蟹棒絲、芝士懷疑佢俾錯咗🙁無蟹柳無秋葵本身配料都比較少,係小龍蝦幾好食Pizza底醬似蜜糖芥末,食唔出柚子咖喱味😅不過甜甜地幾特別▶️ 超級至尊 芝心批 (+$59)經典pizza口味細佬鍾意食芝心批所以upgrade咗🧀有青椒🫑辣肉所以好食▶️ 酥脆雞扒和風蛋包飯估唔到Pizza Hut都出蛋包飯,但賣相麻麻🫢▶️ 海鮮闊條麵由細食到大嘅經典麵款,海鮮配料算多比較重忌廉醬▶️ 香辣雞鎚8隻 配雙色點蒜醬分別係泰式蒜辣同蜂蜜蒜香醬汁泰式蒜辣醬好辣吓🌶️▶️ 原味雞翼16隻|香辣雞翼8隻▶️ 蘑菇忌廉雞湯x4▶️ 必勝甜芝芝奶油迷你批呢個可以當甜品~細個鍾意食,依家覺得有啲漏,有芝士又煉奶🫢佢仲俾漏咗煉奶…-都係pizza好食🍕其他麻麻地外賣單準時出,食物冇話好凍唯一係俾錯俾漏嘢🫠份量夠4-5人食,我哋8個人就另外叫埋
平安夜喺屋企開party🥳
最經濟抵食都係幫襯Pizza Hut
我哋仲另外加咗24隻雞翼 (+$45x3)

▶️ 巨蝦王火山批配蟹棒酸忌廉熔
Pokemon款✨佢俾漏咗插牌🥲
懷疑佢俾錯咗🙁無蟹柳無秋葵
本身配料都比較少,係小龍蝦幾好食
巨蝦王火山批配蟹棒酸忌廉熔

▶️ 超級至尊 芝心批 (+$59)
經典pizza口味
細佬鍾意食芝心批所以upgrade咗🧀
有青椒🫑辣肉所以好食
超級至尊

▶️ 酥脆雞扒和風蛋包飯
估唔到Pizza Hut都出蛋包飯,但賣相麻麻🫢
酥脆雞扒和風蛋包飯

▶️ 海鮮闊條麵
由細食到大嘅經典麵款,海鮮配料算多
比較重忌廉醬

原味雞翼

▶️ 蘑菇忌廉雞湯x4

▶️ 必勝甜芝芝奶油迷你批
呢個可以當甜品
細個鍾意食,依家覺得有啲漏,有芝士又煉奶🫢
佢仲俾漏咗煉奶…
必勝甜芝芝奶油迷你批

都係pizza好食🍕其他麻麻地

外賣單準時出,食物冇話好凍
唯一係俾錯俾漏嘢🫠
份量夠4-5人食,我哋8個人就另外叫埋22件壽司、原隻烤雞、炸魷魚鬚、兩兜沙律同一煲關東煮
慶祝紀念
平安夜