(非會員)
2007-12-26 2 瀏覽
Eunice,我都係O係平安夜去食dinner set架,同你個情況一樣,我之前好想黎試下,但係BOOK唔到位,點知原來男朋友一早訂咗平安夜喺度慶祝。我係坐近窗口,你呢?本來我都驚呢度啲服務態度差同埋食物麻麻,點知呢次之後我對呢間餐廳的態度改觀左。個餐頭四度菜都好好味,尤其係個湯同埋lobster basket,仲有主菜我揀左魚都好好,反而甜品我冇揀truffle cake有啲後悔,但總之成個餐我都好滿意,而且上餐快,唔洗等好耐,侍應態度又好,我嗰日其實唔係好舒服,有個著白衫的侍應攞drink list叫我地先叫野飲,但我只叫左兩杯暖水,冇ORDER支樽裝水,但侍應冇眼啤啤喎,好彩咋,哈哈。
lobster basket
crab soup