2020-12-13
2025 瀏覽
去了佐敦紅煙窗食lunch buffet,有鴨肝生蠔蟹腳魚生,$291算抵食。牛算好食,唔會太生,又咬得開。有時食buffet的牛咬唔開吞唔到落肚🤣 雞翼即燒的調味不錯豬腳鹹鹹地幾好味好,好味過成日食的豬腳薑中間的蛋撻好好味,欣賞佢鹹點都係熱的呢間之前去過好多次dinner buffet,覺得佢好有heart,有時有特別的食物出的時候會響鈴叫大家出去攞,不過午餐就冇特別食物。晚餐會輪流出不同食物,午餐由頭到尾都是那幾款。食物味道都Ok嘅,生蠔任攞唔會腥又夠飽滿,三文魚腩好食😋 $291星期六算平,平日仲平,難得咁平都有聖誕氣氛幾開心。見佢有做聖誕buffet,早比錢都有折,可諗諗佢。雖然說疫情關係,應該盡量少出街食飯,但限聚令每張枱只能坐二人,兩個人坐6人枱😅 已經不能坐滿客,酒店都要賺錢出糧,職員都要食飯。大家戴好口罩,勤洗手,注意安全,出街慶祝一下開心開心
豬腳鹹鹹地幾好味好,好味過成日食的豬腳薑
中間的蛋撻好好味,欣賞佢鹹點都係熱的