2012-03-31 287 瀏覽
銅鑼灣好似好多野食,但係d食肆又好似無咩特別好難揀,今日就去左朋友介紹既一間日本餐廳食飯,環境都幾唔錯,格調幾好。坐低叫左樽梅酒飲,入口普通無咩特別五色刺身,個樣放得唔係好靚,咁大個碗放得果幾件仔,而且食落都唔算好好味,有點兒失望。串燒拼盆,個樣比較特別,一支支插住係度,燒得不錯,但其實都係正路野,無咩過人之處牛肉釜飯,上檯附上漏斗一個,好似係要焗一焗先熟既,又係特色野,但味道卻是一般,牛肉味未夠,飯也不是特別香燒肉拼盆 (牛肉及牛脷),最後一個餸,個特色係自己燒,牛肉都幾好味幾嫩口,牛脷尚算合格,都有牛味同口感,可能都係因為我手勢好XD整體黎講無咩特別之處,除左方便同有特色外,食物唔算好好食,環境格調就唔錯,要搵好野食就唔好黎啦

坐低叫左樽梅酒飲,入口普通無咩特別
2011-11-25