上一次上去排隊等好耐今次再去唔洗等,直入坐低,我兩個人食坐低左先會同你講餐廳有最低消費,佢有貼告示係reception desk,但係唔顯眼,都唔會人哋坐低左先講有最低消費。好,唔緊要,我哋叫左個意粉、pizza,同埋2杯嘢飲,一杯百香果茶,另一杯就荔枝梳打。先講嘢食,意粉份量少、價錢貴而且味道一般。份量仲少過茶餐廳,買成百幾蚊,超唔抵食。至於 pizza,平平庸庸啦,128有得揀兩個唔同款嘅pizza雙拼,我一邊係叫廚師發板,另外一邊係魷魚圈咁嘅pizza ,廚師發板嗰個好似食啲餸頭餸尾咁,得啲蘑菇其他就係基本配菜,強烈建議大家唔好嗌!飲品就正常!到買單嘅時候佢同你講淨係收現金,之後再問佢唔夠cash,佢話其實我哋都可以收碌卡嘅,但係態度就麻麻哋啦。總之試過一次之後應該唔會再食。又貴又唔好食!生日飯嗰啲更加唔好上去啦,寧願大家去第二度食
上一次上去排隊等好耐
今次再去唔洗等,直入坐低,我兩個人食

總之試過一次之後應該唔會再食。又貴又唔好食!
生日飯嗰啲更加唔好上去啦,寧願大家去第二度食