2019-04-13 1017 瀏覽
一直聽到好多人講話Jolibee 既炸雞有幾好食,於是今日見到分店就去試下😋北角呢間分店,設計幾方便,有條斜路去唔同間格,方便一啲行動不便既人。中午去到已經人山人海,不過好似換枱率都幾高幾快☺️好快就搵到位今次揀左個set menu,including 2 fried chicken + 1 side dish ( French fries/ mashed potato/ rice) 感覺個雞炸得真係好夠火喉,外脆內軟😋而入面既雞的確好滑,比起老伯伯真係滑好多,不過對我黎講太多麵粉去炸。 另外,放置肉汁既位置根本唔方便我地去點,反而要我地倒出黎,而總體黎講份量唔太夠飽,而且性價比比較低,所以可能都唔伯再去🤔