打風例食麥當當,有人請客當然要食貴signature包!上次打風買了2個, 一個牛包一個雞包, 芝味蘑菇牛包包一直都好想試, 但被人搶了,只好食菠蘿辣雞包, 辣到我噴火!(本人不太吃辣, 也不知道原來係辣! 因為有一個雞雞包係唔辣的)(菠蘿辣雞包個包的質地幾特別幾好味, 但個醬真係太辣!件雞比脆辣雞雞包大, 但加了那個特辣醬, 比脆辣雞雞包仲辣!好彩有片菠蘿中和下! 但最後都係要將個醬整走d, 加o的薯條的茄汁先食到)今次搶番芝士蘑菇牛包包,個蘑菇醬真係一級好味!!蘑菇炒過定焗過,好香!加埋個醬真係勁好味!而且仲有2款芝士, 所以夾埋食真係super好味!上次的生菜多啲,今次得幾塊好少, 係沙律那些羅馬生菜, 不是生菜絲~ 蘑菇如果都可以多少少就perfect啦!
打風例食麥當當,有人請客當然要食貴signature包!

菠蘿辣雞包

芝味蘑菇牛包包

今次搶番芝士蘑菇牛包包,個蘑菇醬真係一級好味!!

題外話/補充資料: 這家m記的signature包, 比其他的平$4! 一個signature包餐, 飽到上心口! 下午食完連dinner都仲飽緊唔想食, 所以感覺好抵食!
2017-08-27
外賣自取