2022-07-25 493 瀏覽
今日叫左個tea set同朋友share,tea set 屬於平日供應,所以要把握時間去食。Melon con Jamon Yuzu: 以酷餅做底,口感非常鬆脆。上面帶有蜜瓜同火腿,整體味道幾夾!Caviar Crabmeat Brioche: 蟹肉份量幾多,加入左少少魚子醬令味道咸咸地,連同奶油包一齊食有另一番風味。Salmon Roselle Fin-burger: 迷你size既漢堡包幾晒得意,中間夾有煙三文魚令味道帶少少咸。Earl Grey Tiramisu: 細細杯既tiramisu味道吾算好甜,餅棒咬落幾鬆化。Rosy Lychee Mousse: 淡淡既玫瑰花味幾清香,慕絲好甜口,又夠creamy.Uji matcha La pate a choux: 我最鍾意依款甜品,咬落入面雪糕黎,令口感變得凍冰冰。而且抹茶味幾香口又吾苦,仲有少少甜香味添!另外,我地打完卡嘆完個tea再order其他野食下先!Avocado Tartare: 吞拿魚混入左牛油果他他醬入面,再加入洋蔥。食落有吾同口感之餘,味道仲幾flesh幾creamy添!Classic Lobster Tagli

另外,我地打完卡嘆完個tea再order其他野食下先!

Classic Lobster Tagliatelle: 龍蝦汁做得非常出色,咸度岩岩好,連同波浪意粉食,口感吾硬吾硬,味道夠晒夾!可惜龍蝦size有點失望,size偏細,但口感同樣彈牙。

Confit Duck Leg: 鴨腿幾入味,味道帶咸味,肉質吾算鞋口,亦吾乾身。伴菜仲有無花果去清清味蕾。

Purple rain: 味道甜甜地,幾好飲。