餐廳: 海皇漁港
資訊:

2024-04-24 242 瀏覽
平日飲茶真係平靚正,又唔會好迫好多人唔使等位,又好味,又平不過原來平日冇就咁嗌一個燒味粉麵,一定要嗌套餐!好奇之下同侍應傾偈講一講呢樣嘢原來話係有㗎 !譬如切雞米線就係$38不過佢冇show出嚟咁樣下次就知道,因為我哋嗌晒嘢食了!皮蛋瘦肉粥啱病人食,食到個喉嚨好舒服好驚喜嘅質素!雖然瘦肉同皮蛋係好平,但係出面好多餐廳都唔會俾足你 鹹菜豬肚都好重胡椒味,有好多豬肚同埋鹹菜仲有炸枝竹!足料不過好似以前咁煲仔上就好啦金錢肚都好好味!好新鮮,不過今日個廁所就有啲問題,沖唔到水有啲污糟
平日飲茶真係平靚正,又唔會好迫好多人唔使等位,又好味,又平

鹹菜豬肚都好重胡椒味,有好多豬肚同埋鹹菜仲有炸枝竹!足料
不過好似以前咁煲仔上就好啦
金錢肚都好好味!好新鮮,

不過今日個廁所就有啲問題,沖唔到水
有啲污糟
午餐