2024-10-16 85 瀏覽
點壽司點壽司🍣成為我最近幾個月午市食堂,平日午市好多人,有好多學生會黎食野。要提早攞位先有機會食到。星期六日同平日套餐不同,平日套餐會多啲野食🤣🤣🤤🤤吞拿魚蓉角切丼五貫定食 💰62吞拿魚蓉同吞拿魚粒各半鋪面,吞拿魚蓉油脂豐富,入口即融撈埋吞拿魚粒、蔥花同壽司飯食,有多重口感,正😋😋!平日食既話,仲會有五件壽司🍣。都係普通嘅壽司包括蟹柳、北寄貝、三文魚同玉子。套餐仲包咗一碗麵豉湯,麵豉湯入邊有三文魚肉,唔係淨係用粉沖,有小小誠意感。忌廉抹茶 $22忌廉都算厚,飲到底都仲有忌廉撈抹茶,食完嘢飲當係飯後甜品咁。每食滿$100仲有得抽獎🙈不過我自己就冇中過,聽講中咗有機會會有優惠券。整體嚟講,刺身質素OK,星期一至五食套餐,送埋壽司同麵豉湯,個份量會好飽。
壽司

吞拿魚蓉角切丼五貫定食 💰62