2016-07-05
原來今時今日係尖咀搵間價錢冇咁離地既食肆係咁難同朋友經過厚福街 見到呢間上海野 價錢都好貼地 諗都冇諗就入左去食今晚餐晚飯LU可能大家返工餓壞左 一口氣叫左勁多個小食 - 全部都係以4件為單位 同朋友一人兩件K.O哂佢鹵水雞翼 - 好入味 唔會話好咸 食完好想叫多碟 不過被朋友阻止左我蔥油餅加蛋 - 如果你覺得蔥油餅太單調 咁你一定要加埋蛋 放心 一D都唔油膩鍋貼 - 少少燶 少少脆口 入面有少少肉汁 好味!!豬扒炒年糕 - 老實講 呢個配搭 我第一次食 其實都幾MATCH 份量唔洗擔心 大大碟俾足我地 當然 轉眼間就俾我地清哂喇!!主食我地反而靜係叫左一個牛腩麵 - 牛腩蚊得好入味 麵線又彈牙 份量都好夠如果唔太大食既 其實兩個人食一大碗都岩岩好我地每人仲叫左杯凍豆漿 食完好滿足 銀包當然都好滿足 真係好抵食!!!!!
同朋友經過厚福街 見到呢間上海野 價錢都好貼地
諗都冇諗就入左去食今晚餐晚飯LU
鹵水雞翼 - 好入味 唔會話好咸 食完好想叫多碟 不過被朋友阻止左我 蔥油餅加蛋 - 如果你覺得蔥油餅太單調 咁你一定要加埋蛋 放心 一D都唔油膩 鍋貼 - 少少燶 少少脆口 入面有少少肉汁 好味!! 豬扒炒年糕 - 老實講 呢個配搭 我第一次食 其實都幾MATCH 份量唔洗擔心 大大碟俾足我地 當然 轉眼間就俾我地清哂喇!! 主食我地反而靜係叫左一個牛腩麵 - 牛腩蚊得好入味 麵線又彈牙 份量都好夠
如果唔太大食既 其實兩個人食一大碗都岩岩好 我地每人仲叫左杯凍豆漿
食完好滿足 銀包當然都好滿足 真係好抵食!!!!!