2019-10-02 237 瀏覽
青衣其實冇乜好食,喺屋邨商場入面見到有間日本嘢,就去試下啦。入到去,餐廳全部木裝飾,好日式。座位亦坐得舒服。見到個menu有正價刺身、壽司85折!好可惜,已經過咗7:00pm,用唔到個優惠😅不過,唔緊要,佢仲有其他壽司做緊特價,一於試下先!晚市menu嘅價錢好抵,而且仲可以用優惠價加小食!我地叫左角切魚生飯同三文魚親子飯,再加鹽燒雞軟骨同油甘魚切身,另外再加鹽燒三文魚頭,當然唔少得優惠嘅壽司啦!食物好快就送到。兩個飯都跟麵豉湯同沙律架(沙律個麻醬好好味🤤)。角切魚生飯嘅魚生好多,有三文魚、呑拿魚、蟹子等等👍🏻三文魚親子飯嘅三文魚同三文魚子都好豐富👍🏻兩碗飯嘅魚生都好新鮮,而且好足料,抵食!油甘魚刺身好厚身,唔會因為優惠價錢而減少份量!鹽燒雞軟骨同鹽燒三文魚頭都燒得香口!三文魚頭尤其好食,油脂豐腴🤤壽司方面,我地就叫咗三文魚腩壽司、火炙和牛壽司同埋象拔蚌壽司。三文魚腩好厚身!火炙和牛配埋個醬汁,帶出牛肉味!象拔蚌爽口!食哂真係好滿足呀!

入到去,餐廳全部木裝飾,好日式。座位亦坐得舒服。

見到個menu有正價刺身壽司85折!好可惜,已經過咗7:00pm,用唔到個優惠😅不過,唔緊要,佢仲有其他壽司做緊特價,一於試下先!晚市menu嘅價錢好抵,而且仲可以用優惠價加小食!我地叫左角切魚生飯同三文魚親子飯,再加鹽燒雞軟骨同油甘魚切身,另外再加鹽燒三文魚頭,當然唔少得優惠嘅壽司啦!

角切魚生飯嘅魚生好多,有三文魚、呑拿魚、蟹子等等👍🏻

油甘魚刺身好厚身,唔會因為優惠價錢而減少份量!