今日又去咗荔枝角Office做嘢,同事帶咗我落去香工搵食,跟住佢左轉右轉再出返大街,原來佢帶我嚟呢間町町丼丼。呢位同事果然冇介紹錯,而家做緊六五折,折咗之後真係好平好平!買完外賣攞上Office慢慢嘆。我就揀咗汁燒鰻魚丼,鰻魚大大件,另外仲配咗玉子,而且飯嘅份量都相當多,平時出面食個鰻魚飯都唔平,呢個價錢真係好抵食。而呢個日式咖喱吉列豬扒蛋蓋飯簡直係誠意之作,有咖喱汁有滑蛋有豬扒都只不過係$52。或者因為佢係外賣專門店嘅關係,所以佢嘅外賣客都特別貼心,同一個食物盒入面已經可以做到吉列豬扒另上,確保客人攞到返公司打開嚟食都仍然能保持住堂食嘅口感同質素。吉列豬扒大大件,又唔會有太多肥膏,值得一讚。日式咖喱蛋蓋飯淨係咖喱汁都已經夠晒撈飯,日式咖喱香而不辣,配合滑蛋一齊食真係簡單而美味。另外我哋仲揀咗小食,唐揚炸雞配黑椒蛋黃醬嘅雞份量都唔少,而且仍能保持肉汁,配合蛋黃醬就更有風味。七味唐揚池魚就係我嘅至愛,所以我都點咗呢個小食,估唔到個份量相當多,簡直好似五餅二魚咁食極都唔完,一路食一路喺度諗,如果呢一刻有杯啤酒就更加完美啦!呢個份量其實已經足夠四人共享,能夠喺荔枝角覓食真心抵!原來用QR c
汁燒鰻魚丼
日式咖喱吉列豬扒蛋蓋飯
吉列豬扒
日式咖喱蛋蓋飯
唐揚炸雞配黑椒蛋黃醬
七味唐揚池魚
呢個份量其實已經足夠四人共享,能夠喺荔枝角覓食真心抵!
原來用QR code訂餐外賣自取更有六折優惠,真係更加抵上抵!
10 分鐘 (外賣自取)
汁燒鰻魚丼
七味唐揚池魚