呢間餐廳曾經係我晚上嘅飯堂,真係名副其實嘅平、靚、正!每個晚市套餐都會包一個湯或者沙律,一個主菜同一杯飲品。價錢都係$70內仲要冇加一!沙律並唔係雜菜沙津,好似我當晚咁樣就配上一塊煙三文魚。主食叫咗黑松露帶子意粉,黑松露味道好香,食落都濃味,帶子有稍為煎香過,呢個價錢真係唔話得!之後仲叫咗個蜜糖黑醋汁豬扒蛋包飯,蜜糖黑醋汁呢就偏酸,不過個蛋包飯真係要讚一讚,除咗賣相好靚之外,入邊嘅飯炒到粒粒分明!另外要特別推介嘅就係佢嘅法式芝麻蝦多士!(跟餐加錢加),無論黑芝麻定白芝麻都相當香口,裏面有蝦膠,每食一啖都會有蝦肉!之前仲食過佢嘅海南雞飯,不過已經搵唔番張相啦~但絕對都係誠意之作,我仲記得個海南雞好滑,油飯亦都帶有雞既油香!
呢間餐廳曾經係我晚上嘅飯堂,真係名副其實嘅平、靚、正!

• 法式芝麻蝦多士