2022-09-19
平民價Beef Wellington✨MiniFriday每個卡位都有個燈台仔,一入到門口已經好有情調~座位好寛坐得好舒服🧡餐前小食會係一籃薄脆,佢本身都夠味但如果想有多d唔同味道享受仲可以request千島醬🤪不過個人口味就鐘意咁食會好味啲🥳⭐威靈頓牛柳 ($358)MiniFriday嘅皇牌係佢地Beef Wellington,價錢仲要好平民!牛油味好香,而佢個酥皮就非常金黃色,切落去係好脆卜卜的✨牛柳淋身,切開中間仲有好多磨菇同磨菇蓉。我叫左7成,個人覺得就會韌左少少,如果接受到生少少食的話,5成會係唔錯嘅選擇💗食落好飽肚⭐香草牛油焗田螺酥盒 $984件細細件,但好filling~外層酥皮香脆,入面嘅田螺同酥皮一齊食好好食,牛油味道好夾#MiniFriday #西餐 #酒吧餐廳 #HappyFriday #TGIF #MiniFriday #觀塘 #MiniFriday旺角 #樓上餐廳 #威靈頓牛柳
MiniFriday每個卡位都有個燈台仔,一入到門口已經好有情調~座位好寛坐得好舒服🧡 餐前小食會係一籃薄脆,佢本身都夠味但如果想有多d唔同味道享受仲可以request千島醬🤪
不過個人口味就鐘意咁食會好味啲🥳
⭐威靈頓牛柳 ($358)
牛油味好香,而佢個酥皮就非常金黃色,切落去係好脆卜卜的✨牛柳淋身,切開中間仲有好多磨菇同磨菇蓉。我叫左7成,個人覺得就會韌左少少,如果接受到生少少食的話,5成會係唔錯嘅選擇💗食落好飽肚 ⭐香草牛油焗田螺酥盒 $98