2017-12-01
自從返咗新工之後就好少同女朋友出街食飯,連見面嘅時間都少咗,難得今晚可以同佢見面,就同佢去返轉新工之前成日食嘅餐廳,一齊回味一下。M係新界區當中我覺得係數一數二嘅西餐廳,佢哋嘅食物選擇多,再加上佢哋嘅裝修好舒服,同埋因為佢哋起係平民區當中,唔會話真係多人到要等好耐位先有得食。今晚我哋九點幾度,大概都仲有七至八張枱喺度食緊。先來會上個餐包,可以俾我哋點醋或油食。呢排去親一間餐廳我哋都會叫一個凱撒沙律食,可以試吓佢哋啲三文魚究竟新唔新鮮。佢呢度嘅份量都好大碟,煙三文魚嘅量都好多。之後叫咗個卡邦尼意粉,意粉嘅硬度適中,唔會太過淋而佢入邊嘅配菜都好多,洋蔥、火腿,每一啖放入口都有好多汁包圍着意粉,呢個真心推介。其實我仲有好多嘢食未試過,嗰日同同事傾開計話去沙田食西餐,佢即刻問我有冇嚟過呢間餐廳食,原來好多人都食過呢間餐廳同埋都真心推介
M係新界區當中我覺得係數一數二嘅西餐廳,佢哋嘅食物選擇多,再加上佢哋嘅裝修好舒服,同埋因為佢哋起係平民區當中,唔會話真係多人到要等好耐位先有得食。 今晚我哋九點幾度,大概都仲有七至八張枱喺度食緊。
先來會上個餐包,可以俾我哋點醋或油食。