2017-04-08 149 瀏覽
今日係去參觀朋友新居大家都想食日本野, 所以佢就帶左我黎食呢間日式餐廳外觀看似只係普遍既商場餐廳, 但係食物質素卻是不錯的今次我們點了有六點盛, 燒鯖魚, 炸雞軟骨和火焰三文魚腩六點盛六點盛應該係店家極力推薦的一道菜, 因為我見成間鋪都係佢既POSTER哈哈, 黎到個SIZE好大份, 上面鋪滿左不同既魚生, 有三文魚, 牡丹蝦, 吞拿魚等等, 最鐘意就係個蝦, 勁鮮甜, 而且冇乜雪藏味, 整體來說質素幾高燒鯖魚一條鯖魚SIZE都幾大, 而且好厚肉, 唔似平時我地去食放題個D UN到冇肉食, 個皮又煎到脆卜卜, 好鬼野味炸雞軟骨份量好多, 食極都有咁, 雖然細細粒, 但係唔會食到炸粉多過軟骨既感覺, 邊傾計邊飲野邊食炸雞軟骨真係寫意 火焰三文魚腩一睇就知係新鮮燒出黎既三文魚腩, 因為佢上台個刻都仲係出緊煙, 廚師將佢燒到微焦, 有少少脆口同帶得到三文魚腩隻油香出黎!! 食完一舊想繼續食
今日係去參觀朋友新居

大家都想食日本野, 所以佢就帶左我黎食呢間日式餐廳

外觀看似只係普遍既商場餐廳, 但係食物質素卻是不錯的

今次我們點了有六點盛, 燒鯖魚, 炸雞軟骨和火焰三文魚腩
六點盛

燒鯖魚