2019-03-24 465 瀏覽
星期日下晝嚟到食嘢, 舖頭 雖然冇坐滿人位置亦都唔多,但係入到去叫嘢食竟然話要排隊等十五分鐘但係即叫即做15分鐘係合理時間, 我哋坐低等嘅時候有另外一啲人入嚟落咗order仲畀咗錢跟住我哋就問點解我哋唔使畀錢啦發覺原來我哋嗰個order畀佢排咗去最後添, 所以呢食嘢記得要 畀咗錢先。 薯條即炸十分好食, 漢堡包味道都唔錯中間舊肉厚度 一口爭啲食唔曬, 不過牛肉都有少少差唔係最香爽嗰隻, 但係亦都唔覺得佢好肥好油膩, 自取汽水,成個套餐 為40蚊價錢算係相當親民合理。 結果都係等咗十幾分鐘就有得食。 如果麥當勞同佢揀我會揀佢因為感覺比較真材實料而且價錢亦都同麥當勞十分貼近。 汽水食物樣樣都好過麥當勞。