2019-08-15 2355 瀏覽
薩利亞既食物出左名 平 好食 抵食 簡直就係平民美食飯堂 不過唯一既缺點就係長期長時間都好多人排隊 每次最少等1個鐘今次就介紹一下薩利亞必點美食甜蝦沙律 $24(好味指數: 😋😋😋😋😋)頭盤黎講 甜蝦沙律係必食 上邊紅色粉唔知係咪辣椒粉但係唔辣既 個沙律醬甜甜地水牛芝士伴蕃茄 $17(好味指數: 😋😋😋)我男人最中意食既開胃菜 不過我唔係太識欣賞香焗白汁雞肉菠菜 $25(好味指數: 😋😋😋😋😋)芝士白汁有雞肉波菜 白汁好開撈埋d菠菜食 真係估唔到甘夾 不過食得多會膩辣味雞翼(8隻) $32(好味指數: 😋😋😋😋)辣味雞翼對我黎講其實唔夠辣 加多小小辣椒仔就岩岩好 烤焗完既雞翼仲有肉汁意式菠菜伴煙肉 $17(好味指數: 😋😋😋)食左甘多肉食返個菜balance下就岩岩好 黎個菜式應該食碌既 食落去好清淡 但又唔會無味(為最高)整體食物質素: 性價比: 推薦指數:

今次就介紹一下薩利亞必點美食

甜蝦沙律 $24
(好味指數: 😋😋😋😋😋)

水牛芝士伴蕃茄 $17
(好味指數: 😋😋😋)
我男人最中意食既開胃菜 不過我唔係太識欣賞

香焗白汁雞肉菠菜 $25
(好味指數: 😋😋😋😋😋)

辣味雞翼(8隻) $32
(好味指數: 😋😋😋😋)

意式菠菜伴煙肉 $17
(好味指數: 😋😋😋)

為最高)
整體食物質素: