2023-11-02 117 瀏覽
🍳食物質素:超好。無論係餐包、湯同埋主食都係一流既。性價比一流。🍴推薦搭配:我當時係食平日的午餐,水準都係好既,不過飲料方面差D,相對於一流的食物飲品較為平庸🪑環境座位:坐到的人唔多,比較細。而且好暗。我個人係唔鐘意太過暗的環境,不過呢方面係餐廳對於環境氛圍的個性化營造,我就不置喙了。然而由於佢太過暗,影相方面打燈要花更多心機。我剛剛再一次調色發現色偏得好嚴重,應該係室內燈的燈光顯色指數唔夠。想影相的話建議將燈的功率開大佢,壓走環境光,後期調色會舒服啲🧑‍🍳服務:非常好,老闆係足球迷,入面有掛球衣。我估係足球賽事果陣呢間鋪係會搞直播活動,所以燈光就會遷就番電視?食野黎講我覺得係好好既,但燈光問題令我唔會短時間內再去喇,未食過我的確推薦你試,係好有性價比的好味餐廳黎🚗交通:北角站B4出口,2分鐘內行到💰人頭費:120

🚗交通:北角站B4出口,2分鐘內行到

💰人頭費:120