2018-10-22 28 瀏覽
今日本身諗住同朋友去郊外吸收下新鮮空氣,不過最後因為遲咗出門口嘅緣故,所以就變咗喺元朗呢頭食飯,我哋就揀咗呢間story steak and pasta睇一睇Menu見到呢度嘅嘢食價錢都唔算太貴,比較親民,所以我哋都冇後悔揀咗嚟呢度食嘢我哋兩個人就飲咗兩款唔同嘅餐湯,分別係南瓜湯同埋蘑菇湯,個人就覺得南瓜湯嘅味道比較濃郁,而蘑菇湯入邊就有一粒粒嘅蘑菇碎,好有咬口👍蒜蓉包都烘到啱啱好,好香脆飲品就點着呢杯朱古力,味道不過不失,不過勝在就都幾大杯同埋有啲cream點綴下另外不得不提嘅就當然有呢款BB豬肋骨,燒到既香又甜,肉質都好鮮嫩,不過因為我已經食咗一份小食,所以食唔晒,有差唔多一半都係俾咗朋友食🙈🙈🙈
蒜蓉包都烘到啱啱好,好香脆