2017-07-27 473 瀏覽
薩莉亞意式餐廳係又平又好食,環境好闊落,無論咩時間去,都唔需要同其他人搭枱,即是你自己一個人食都好。燈光非常充足,令人好舒服。佢平均價格都係介乎$25至$35不等,係依家依個通貨膨脹嘅社會當中,佢係非常抵食。唔好以為佢賣得咁平就唔好食,或者係頹飯係伏,其實佢啲意粉可以媲美必勝客。雞翼係我哋必點嘅食物,佢啲雞翼係辣嘅,但辣得來好好味,大家係一定要食嘅,一定要試嘅!燒魷魚又係我哋最鍾意嘅食物,燒魷魚係成隻俾你嘅,都唔使$30,真係有抵又好食,唔識就走寶啦雞肉長通粉又係我哋成日叫架,佢係新產品嚟嘅,佢用忌廉汁同埋芝士焗嘅,配埋雞肉粒,味道一流,非常惹味!只要加$12就可以去自助飲品吧,到自己針嘢飲,任針

只要加$12就可以去自助飲品吧,到自己針嘢飲,任針