2010-11-16 8 瀏覽
傳單寫壽司同刺身拼盤半價就上去下面reception話淨係傅單上有半價,最低消費每人$80。我同bf打算唔使諗,叫晒半價野食就ok點知waitress話俾我地聽其他sushi同刺身都有半價waitress好nice又醒目叫左以下刺身拼盤 什錦壽司拼盤自選卷物(金龍 + 火龍)花之戀三文魚籽sushi帶子sushi刺身拼盤 賣相ok, 但好奇怪囉最遲先來, 飽左食刺身會少左滿足感三文魚腩又肥又厚,tuna好淺色唔新鮮, 我冇食,有頭甜蝦都好正,有小碗三文魚salad冇味ge~什錦壽司拼盤唔錯, 有10-12件。海膽ok, 呢個價錢算係咁 其他中規中舉, tuna又係唔得叫佢轉左三文魚自選卷物(金龍 + 火龍)都是炸蝦卷, 一個表面有鰻魚, 一個三文魚, 幾好, 炸蝦卷好難唔好食三文魚籽sushi --> 魚籽幾好唔會得果dd, 但紫菜淋左花之戀 --> 正! 佢d三文真係得!帶子sushi --> 一大一細, 都ok ge加一按原價收費埋單$199~ 算扺食gep.s. 半價食物不可帶走, 靜雞雞將食唔晒ge壽司放在lunch box
傳單寫壽司刺身拼盤半價就上去

我同bf打算唔使諗,叫晒半價野食就ok
點知waitress話俾我地聽其他sushi同刺身都有半價

waitress好nice又醒目

叫左以下

刺身拼盤
什錦壽司拼盤
自選卷物(金龍 + 火龍)
花之戀
三文魚籽sushi
帶子sushi

刺身拼盤
賣相ok, 但好奇怪囉最遲先來, 飽左食刺身會少左滿足感
三文魚腩又肥又厚
,tuna好淺色唔新鮮

什錦壽司拼盤
唔錯, 有10-12件。

自選卷物(金龍 + 火龍)

花之戀 --> 正! 佢d三文真係得!
帶子sushi --> 一大一細, 都ok ge

加一按原價收費
埋單$199~