2019-06-02
平時食任食火鍋只會想起嗰啲日式連鎖火鍋舖,有時真係間間千篇一律,但禽晚俾我開心大發現原來稻香都有任食火鍋架﹗8:30PM後可以入場。稻香的好處,在於佢有少少屋企打邊邊的口味,總是覺得中式傳統啲架啲材料,咁樣先夠正宗呢。大家睇一睇個餐紙。真係有好多款唔同野食,仲要係幾好味。我成日想佢啲牛同豬一定係CHEAP到爆好多肥野的,佢又唔係喎,啲黑毛豬正正常常有少少豬味,只係佢攞出黎真係冰哂要放一陣先夾得到。我地仲加左每位HK$38食個安格斯牛,都係任食,佢牛味都重,不過呢,我就會PREFER用安格斯煎扒或者整金菇肥牛卷。用ANGUS打邊爈就好似唔係咁夾,下次大家可以慳返呢個錢。任食邊爐的飲品都OK, 有啲貴野例如利賓納。其實以咁樣的價錢,真係唔錯﹗
題外話/補充資料:
有樣超攪笑,就係我地落單的食物,都有幾多係上漏或者上多左,咁我又唔會話好不滿的,話哂都係平野。不過可能大家等食物如果有啲叫左遲遲未上,就要吹吓阿姐啦﹗