2024-09-01
朋友之前食過呢間店話好食,價錢又唔貴,一直都話想帶我嚟試吓,今日喺附近行完街,就即管入嚟試吓😆首先,喺門口望入去已經見到差唔多滿座,好在,埋便仲有位,我哋唔使企喺出邊等😂👫職員們都好Nice,無論係招呼我哋入座,定係我哋order嘢,都好好態度同埋面笑容☺️坐低咗,職員會先奉上兩杯茶,我哋當然就急不及待睇吓有咩食啦😝📝我哋order咗以下食物:💁♀️ 香茅雞冀湯檬$63- 雞翼有三隻,上枱熱辣辣;檬粉好幼細,軟硬度煮得啱啱好💁♀️越式豬頸肉(細) $33-叫飯或者湯粉,有優惠價order小食,朋友揀咗豬頸肉,肉質軟腍腍💁♀️ 越式炸春卷(4件)$50-呢款係我指定要order嘅,上枱時都係熱辣辣,點埋魚露食,好夾💁♀️ 順化炸蝦餅(大)$74-一碟有兩件,好細心咁剪開咗,方便食;所有醬料放喺枱嘅旁邊,可以自由咁鍾意落幾多就落幾多🤭💁♀️ 酸辣無骨鳳爪$76-好鍾意佢嘅酸酸味味,好開胃而飲品方面我哋order咗:💁♀️龍眼冰$10-叫飯或者湯粉,有優惠價order💁♀️可樂$20正常罐裝可樂,出奇地嘅係,有冰底🤭餐廳座位比較少,店舖比較細,但絕對冇影響食物質素同員工嘅服務態度🤗重點,餐廳「
📝我哋order咗以下食物:
💁♀️ 香茅雞冀湯檬$63-
雞翼有三隻,上枱熱辣辣;檬粉好幼細,軟硬度煮得啱啱好
💁♀️越式豬頸肉(細) $33-
💁♀️ 越式炸春卷(4件)$50-
💁♀️ 順化炸蝦餅(大)$74-
💁♀️ 酸辣無骨鳳爪$76-
好鍾意佢嘅酸酸味味,好開胃
而飲品方面我哋order咗:
💁♀️龍眼冰$10-
叫飯或者湯粉,有優惠價order
💁♀️可樂$20
正常罐裝可樂,出奇地嘅係,有冰底🤭
重點,餐廳「沒有」加一服務費,而且每樣嘢都好食,朋友冇介紹錯,絕對係平靚正👍,會再嚟幫襯!