2021-05-24 210 瀏覽
今日約左好友係佢公司附近食下午茶,揾咗王牌餐廳貪佢坐得舒適d傾吓計食吓下午茶, 一坐落望到好多個餐牌好多嘢食好吸引呀 ❤Woo❤最終我哋都敵唔過港式經典鐵板餐餐牌😅由諗住食下午茶變咗鋸扒啦🤣😂 叫咗“巨人珍寶雜扒餐”同埋“美式西冷牛扒餐”, 每個餐跟餐湯、多士同埋嘢飲㗎先來兩碗羅宋湯好足料 兩塊牛油多士軟淋淋好好味呀 主菜嚟啦嘩!西冷牛扒好大塊喎 仲好入味所以我老友好快就ko曬成塊啦🤭🤭 到我啦!我個雜扒餐就經典啦🤩多嘢到我都差幾乎食唔曬🤭 有啲乜嘢呢😍豬扒、雞扒、煙肉、煎雞蛋、珍寶腸、薯條, 最正嘅係就係佢啲蔬菜有蕃茄、西蘭花同埋牛油粟米呀😋😋 出面嗰啲通常都就咁畀粟米畀你就算架啦!而王牌就好窩心啲粟米係用牛油粟米所以特別入味特別好味, 唔經唔覺就全部啲粟米食曬🤣 仲有兩杯嘢飲, 大熱天時我個老友緊係飲紅豆冰🥤woo椰奶紅豆冰有好多紅豆好正呀咁我梗係清清哋飲檸檬茶啦真係超抵食呀西冷扒都係88蚊雜扒就78蚊咋 見個下午茶餐個潛艇包好吸引咁我哋都唔執輸叫咗個鹹牛肉抄蛋潛艇㗎🤩 連埋啲嘢飲都係36蚊嘩個咸牛肉炒蛋潛艇真係超好味我同我friend一人一半ko埋佢埋單都係215蚊真係好抵食下次

先來兩碗羅宋湯好足料
兩塊牛油多士軟淋淋好好味呀