2017-07-30 55 瀏覽
<麻痺雞🐥🌶 真係夠哂麻痺夠哂好味>😋大埔美食眾多 打邊爐雞煲更加係有好多 , 呢間喺仁興街既麻痺雞🐥 食既係任食邊爐 揀一個鍋底 有唔同雞煲🐥 魚煲 🐟豬骨煲等等 🐷每一個都唔同價錢 然後就可以任點打邊爐食材 2 小時 🍴麻痺雞 正宗重慶雞煲 158蚊 一位 用住明火爐燒住瓦煲 🍲有葱花辣椒 麻子 洋葱 翠肉瓜 薯仔🌶🥔🌰等材料 聞到都覺得肚餓 😀 雞肉味道同我食大陸既重慶雞煲好似,乾身夠入味, 辣得黎夠香夠惹味 🌶🐥😀食到甘上下就可以加湯打邊爐 , 眾多材料任叫肉類 有肥牛 滑牛 腩片 雞子 牛柏葉 魚腩 水魷魚 炸魚皮等 🐷🐔🐥🐦🐟餃類有魚皮餃 韭菜餃 芝士廚師腸 各種丸類 好多款😁😍豆麵類 . 豆卜 薯粉 豆腐 雞蛋 🥚時蔬 各種菜類 芋絲 蓮藕 粟米 木耳 菇 🌽🥕🥒🍆仲可以任點涼伴系列 好似 黃金皮蛋 海哲絲 青瓜 等等 超抵食😃除左抵食外 每一種材料雖然係任點 但味道一d都唔hea 😃 重點係麻辣湯唔會越煲越淡 味道仍然keep住香濃!😀如果想點更靚既料可以加錢點 手切牛 🐂豚肉🐷 帶子 廣島蠔等。 我就點左 🍴58 蚊6 隻既生蠔 口感爽滑新鮮😃 🍴4
<麻痺雞🐥🌶 真係夠哂麻痺夠哂好味>😋

🍴麻痺雞 正宗重慶雞煲 158蚊 一位

食到甘上下就可以加湯打邊爐 , 眾多材料任叫

餃類有魚皮餃 韭菜餃 芝士廚師腸 各種丸類 好多款😁😍

豆麵類 . 豆卜 薯粉 豆腐 雞蛋 🥚

時蔬 各種菜類 芋絲 蓮藕 粟米 木耳 菇 🌽🥕🥒🍆

我就點左
🍴58 蚊6 隻既生蠔 口感爽滑新鮮😃
🍴48 蚊既即炸脆響玲 即炸夠哂香脆 吸盡辣湯汁 推介!😃

另外 每位加15 蚊可以任飲青島純生 抵飲🍻🍺

食店夠哂抵食 味道又唔差, 絕對係大埔區打邊爐既好選揀!😃

Score 平均分 <7.8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Address地址
#麻痺雞
大埔仁興街59 號地下
~~~~~~~~~~~~~
2017-07-30