2020-04-22 544 瀏覽
平時同男朋友諗食咩真係諗到頭都爆,諗咪諗去我哋都係食返啲最普通嘅車仔麵,咁我哋就嚟到元朗呢一間篤篤車車仔麵啦,我哋一坐低個環境都唔錯仲幾舒服架,然後呢我哋就帶咗一個套餐啦套餐包括三餸車仔麵+1個小食+1個油菜再加杯嘢飲冇記錯都係$80 㗎,咁我哋就叫咗牛筋牛肚雞腎鱷魚湯河粉帶咗一個小食酸辣鳳爪再嗌左個馬拉盞炒生菜叫咗杯凍檸茶一個套餐$80包咁多嘢真係好抵呀咁另外我哋就再嗌多個三餸車仔麵咁我就叫咗牛柏葉豬腸豬紅鱷魚湯河粉,嘢食一到就事不宜遲試吓佢啦見過鱷魚湯咁特別梗係要飲吓佢啖湯先,嘩,唔錯呀真係好好味之後我就去睇吓佢個餐牌啊原來發現佢係加入左泰式風味落去港式嘅車仔麵到,呢個配搭真係好好非常之夾呀,雖然佢個小食酸辣鳳爪又真係辣咗啲,但食落味道唔錯幾嘢味㗎,加上價錢又唔貴喎所以我哋將所有嘅嘢食都食晒真係好飽好滿足好正,我都推介大家過嚟試試幾唔錯㗎
  • 鱷魚湯底
  • 酸辣鳳爪