2024-05-10 30 瀏覽
喺旺角工作嘅朋友帶我去食呢間新開無耐嘅雞煲放題,每位$218位任食兩小時,免加一,經濟實惠。去到見到除咗雞煲,重有烤魚~如果揀雞煲放題嘅話,就可以任食芝士、麻辣同埋奇美雞煲😍平時食開嘅任食雞煲放題,通常係雞煲加任食打邊爐,但係呢度連雞煲都係任食!不過因為朋友上次已經食過雞煲,所以今次我哋就揀咗烤魚,望落都幾吸引😆 條海鱸魚比想像中大條,職員拎上枱嘅時候都話條魚過晒兩斤😳條魚本身係炸過嘅,所以魚皮食落好香口,魚肉嘅肉質亦都相當嫩滑,冇乜細骨,啱晒我呢啲懶人;酸菜湯底我哋揀咗小辣,酸酸辣辣噉好惹味😋烤爐魚本身都有好多配料,有鴨血、豆腐、蒟蒻同金菇等,已經煮到入曬味🤤其實淨係食呢個烤鱸魚我哋已經飽飽地,另外再追加咗幾款火鍋配料,有肥牛,羊肉同牛舌等,最後重有每人一杯Häagen-Dazs雪糕作結,呢一餐真係好豐富好滿足👍🏻👍🏻