2019-04-02
豪食的後果就係到月尾,份糧已經洗得七七八八😭😭係時候要搵返d 底食兼飽肚的貧人恩物🥰大埔的小小本地平民店$158 任飲任食麻辣雞煲!? 一睇就啱晒!小小的店舖好有大排檔feel, 環境算乾淨。飲品有多款汽水任飲,當中有盒裝涼茶,食雞煲不怕熱氣,十分細心。「麻痺雞」雞煲,以二人份量其實都非常足料,約有本隻雞份量,而配料包括薯仔,翠肉瓜,洋蔥等等多款配料,樣味度更豐富😋雞肉上檯時約8成熟,樣你的寶貴2小時用得有效率,不用久等同時可以自己控制烹調時間,保持雞肉滑度👍🏻超級細心。若不夠辣或味度的可以自助加雞煲醬,打邊爐亦可依個人口味加醬。對我來說原本的雞煲已經夠味👍🏻食完雞煲,加湯,打邊爐。款式齊全,應有盡有!特別試左即炸響鈴,上碟時熱辣辣,因即炸,響鈴特別鬆脆可口,只點泰式辣醬以是一個美食😋。以價錢來說,絕對是底食,值得再戰!
食完雞煲,加湯,打邊爐。款式齊全,應有盡有!
以價錢來說,絕對是底食,值得再戰!