呢間嘅台式飯團同鹹豆花好好味~😍🤤👍🏻叫咗一個肉燥滷蛋飯團,入面d肉操同蛋好足料而且味道好好🤤仲有好香脆嘅油炸鬼,配埋出面果層煙煙un un嘅糯米,食完真係好滿足同好好味!🤤👍🏻鹹豆腐花好特別唔係度度有,之前都會驚咁樣會唔會好怪因為始終食開甜豆腐花,估唔到出奇地好味😍上面鋪滿左紫菜、辣菜圃、蝦米蔥花同等等,仲有落咗啲好香嘅辣椒油,豆腐花超滑,全部一齊食落好有口感👍🏻成件事估唔到真係好好味同好特別!🤤🤤另外佢哋都有好多唔同味道嘅豆漿同飲品,不過食完呢個組合都已經好飽肚la~~😬🤭🤭呢度完全係平靚正之選👍🏻👍🏻不過上次食過佢哋啲燒餅我就覺得一般般啦比較乾,所以一定係推介飯團同埋鹹豆花~😍😍👍🏻
呢間嘅台式飯團同鹹豆花好好味~😍🤤👍🏻