2014-07-14
舊同事係Groupon見到有discount,買左一個「4人11道菜午市套餐」,價值$248。由於有個同事唔舒服,最尾4變3,3個人食4人餐,飽到喊,除番開每人都係80零蚊,以食物既質素同份量黎講,除左抵到喊之外,諗唔到其他形容。果11道菜分別係:四個飯(拌飯或湯飯,其實零售每個都賣$100)、四罐汽水(普通可樂/雪碧/忌廉; 當然可以加錢要啲特色韓國野飲,我地都加左10蚊要個韓國米酒)、一個煎餅、一個韓式炒粉絲同埋任添泡菜/前菜。果個拌飯真係好掂,味香濃,我地叫左三個,分別係牛、豬同海鮮,我最LIKE海鮮果個~湯飯都幾清甜既,不過拌飯真係惹味啲~~~唔算太爆場,啲員工都好NICE,要求FILL前菜同茶都會好快幫你~上上下菜,有個男人唔知係咪老闆仲送埋MASK比我地。都係第一次食飯送MASK,哈哈~今次冇試到佢個包菜飯,因為個餐冇include,希望下次有機會再試啦~另外,佢地15:00就會落場~要幫襯就要留意啦~~不過唔肯定係咪每日既practice,可以打電話問~可能啲staff都係korean,所以全程english channel~有下次~值得推介!~
湯飯都幾清甜既,不過拌飯真係惹味啲~~~