想食平靚正漢堡,真係要黎呢間Ghetto Cafe.除咗裝修非常年輕化,用橙色打造成間餐廳,仲有好有型嘅塗鴉牆。而且好欣賞佢有好多細節位,例如杯墊同濕紙巾都係有自己logo, 食物盒都有趣,寫住 "IF YOU EAT BADLY, YOU CANNOT THINK WELL, REST WELL, LIVE WELL”, 連門擋都寫住"CIAO" 😍😍😍食物方面,貧民窟漢堡,好味得黎仲要單點最平只係$45平到你唔信 🥹🥹🥹 窮人恩物啊 🥹🥹🥹今次我同朋友就試咗:煙肉蘑菇芝味牛肉漢堡 - 整體配搭好夾,味道岩岩好,CP值高!水牛雞翼 - 好瘦既雞翼,比我一種冇打針嘅雞翼嘅感覺 😝仲有種貧民窟嘅感覺 🤣辣得黎好香,係味道好足既水牛雞翼 😍不過水牛雞翼嘅價格就係呢間cafe黎講相對比較貴,$78 六隻芒果smoothie - 好香芒果味,仲有忌廉係上面,打卡又靚,又好飲🥳整體黎講,我就一定會再食,你都快d去試下啦!😍
想食平靚正漢堡,真係要黎呢間Ghetto Cafe.

食物方面,貧民窟漢堡,好味得黎仲要單點最平只係$45
平到你唔信 🥹🥹🥹 窮人恩物啊 🥹🥹🥹
今次我同朋友就試咗:
煙肉蘑菇芝味牛肉漢堡 -
整體配搭好夾,味道岩岩好,CP值高!

水牛雞翼 -
好瘦既雞翼,比我一種冇打針嘅雞翼嘅感覺 😝
仲有種貧民窟嘅感覺 🤣
辣得黎好香,係味道好足既水牛雞翼 😍
芒果smoothie -
好香芒果味,仲有忌廉係上面,打卡又靚,又好飲🥳

整體黎講,我就一定會再食,你都快d去試下啦!😍