2009-02-02 183 瀏覽
: 同pizza hut 相比平咗同埋個人認為好味過pizza hut 外賣自取半價,抵到爛叫咗兩個pizza 超級多寶同埋千島三文魚超正又多料 +$12 轉芝士底半價即係加$6 喳講番個pizza 先 超級多寶,13吋傳統大批(半價$71),材料有青椒,洋蔥,薄片紅腸,火腿,蘑菇,菠蘿,意大利腸和牛肉,真係好足料唔似得pizza hut 咁相同實物不一 啲芝士係舖滿成個底 啲芝士真係可以成條絲咁拉出黎 問你試過未 千島三文魚13吋傳統大批(半價$71),材料有青椒,洋蔥,粟米和三文魚無芝士底但喺面頭一樣落足料 勁多芝士 鍾意芝士既一定好開心 個餅底唔算厚 good ! 三文魚都算多比起pizza hut 起麻唔會得嗰兩三舊三文魚先兩個pizza 都比想像中大個而且唔覺得佢哋好油膩, 起碼食完見唔到個pizza 盒底成個都係油(pizza hut 就係喇) 所以我都覺得佢哋幾健康, 應該無咁易食肥人
外賣自取半價,抵到爛

啲芝士係舖滿成個底 啲芝士真係可以成條絲咁拉出黎
問你試過未

千島三文魚13吋傳統大批(半價$71),
材料有青椒,洋蔥,粟米和三文魚
無芝士底但喺面頭一樣落足料 勁多芝士 鍾意芝士既一定好開心

個餅底唔算厚 good !

) 所以我都覺得佢哋幾健康,
應該無咁易食肥人