招聘中
月薪 (面議)

十下火鍋

SUPPA Hot Pot by ATUM
2023-07-12 91 瀏覽
終於去咗抵食又好味嘅人氣火鍋店--十下火鍋,長期爆滿,大家要食就要提前book定位啦☺️非常推介佢嘅二人餐,款式多,勁足料,真係好抵食,連湯底都可以揀鴛鴦鍋,必定要試佢嘅十下麻辣鍋,唔算好辣,但越食越香,而且入面有鴨血同凍豆腐,好好味😋另外叫咗木瓜蕃茄鮮魚湯,真係有半條魚係入面,真材實料👍🏻套餐仲包大刀手切本地牛頸脊,肉質嫩滑又有牛味,當日覺得最好味嘅就係佢🤤而且份量都唔少,就算唔揀套餐,都一定要叫一份食呀。肉類仲有花雕醉雞,酒味唔會好濃不過肉質好嫩。個人認為套餐第二好味嘅係十下三寶滑,除咗蝦滑同墨魚滑,仲有好特別嘅發財蠔豉牛筋滑,三樣我都鍾意。而鳳城水餃都非常出色,入面嘅蝦勁彈牙。丸類都好豐富,有好香嘅陳皮魚蛋同埋真係爆漿嘅貢丸。食到呢度已經好飽啦,但套餐仲有炸響鈴,同埋好豐富嘅蔬菜拼盤,兩個人根本冇可能食得晒,仲有飲品可以揀一大扎嘅洛神花茶,好解渴👍🏻