(非會員)
2005-09-15 21 瀏覽
我亞細在星期日同幾個朋友約埋在老地方,小巴黎食下午茶,原本一群人大家都食得開開心心,點知突然有個大肥佬,又惡又大聲罵個經理倒瀉茶在他身(少少濕啦),個經理比佢罵到頭DUM DUM .很可憐呵!其實單野我亞細就睇得一清ニ楚,人地執好左張檯比佢坐,佢就唔坐,坐張未執的,經理忙着幫他執檯時就倒瀉荼,個經理已經即刻拿布幫他抹,他又話人地塊布污漕又話人地比得一張紙巾,係度嘈喧巴弊,我都想幫手出聲話佢,人地又唔係專登,人地執好的檯佢又唔座,正一囉黎jin.我地男人出黎食野有D風度,大亭廣眾,失禮死人.我真係想企起身教罰佢~~~希望其他食家有時都體諒佢地,唔好像呢D冇風度的男人,影衰我們.