2021-08-31
應該冇元朗人唔識呢間大大件壽司我仲記得當初呢間夜晚長期排長龍,所以我每次都晏晝去食,抵食又唔錯。佢裝修完感覺舒服啲,而且茶都轉左用紙杯,最特別嘅地方係紙杯個底度有茶包格,而唔係一包包嘅茶包,保證衛生。三文魚腩刺身 (4片) $50識食一定係食腩,因為同我一樣咁肥美,但佢好鬼鼠匿埋晒喺個底🤣🤣鮮帶子刺身 (8片)$52食得出新鮮,而且厚肉。左口魚裙邊壽司 $22之前同朋友食佢成日食呢個搞到而家我都好鍾意食左口魚裙邊,嚟到嘅時候見到佢勁大件,足足等於人哋其他壽司舖嘅兩件。辛辣三文魚碎壽司 $28平時食壽司都冇諗過軍艦都咁大件,而辛辣三文魚唔係度度都有得食,當然唔可以錯過海膽壽司 $52又係海膽呀,作為海膽控又點會唔叫呢😋鵝肝壽司 $32嚟到嘅時候好香,雖然個賣相好似麻麻地,但個味道真係值,如果唔係太飽真係想encore。迷你雜錦壽司配烏冬 $58午餐時間極度推介叫呢個,雖然佢比起散叫嘅壽司細件,屬於正常壽司舖嘅壽司size,但配埋個烏冬其實好飽。壽司足足有八件咁多,仲可以加錢要野飲,真心平食。
三文魚腩刺身 (4片) $50
鮮帶子刺身 (8片)$52
食得出新鮮,而且厚肉。
左口魚裙邊壽司 $22
辛辣三文魚碎壽司 $28
海膽壽司 $52
又係海膽呀,作為海膽控又點會唔叫呢😋
鵝肝壽司 $32
迷你雜錦壽司配烏冬 $58