Soho一帶黎講,呢間都算平,當時仲做緊全日50%off(岩岩睇變左up to 50% off,自己留意下),餐廳環境都唔錯。餐廳名都講埋係食意大利野,襯有優惠,今次就叫多啲平時少揀嘅餐點。一坐低店員就放低麵包同一杯餐前酒。Burrata cheese $170睇落好似mozzarella的球型芝士,切開中間有啲爆漿感,奶味突出,口感柔軟,好好食。Bresaola Carpaccio salad $215風乾牛肉配左我最鐘意嘅火箭菜,風乾牛肉略咸,要配埋伴碟嘅麵包食Amatrician Bucatini $215好有驚喜!未食過bucatini呢款pasta,外表睇落係粗身啲嘅意粉,咬落去先知口感好彈牙,意粉中心有個洞,配埋呢個蕃茄香重既醬汁,好夾!NZ Tenderloin $460上台時有塊石板,仲有4款醬汁,分別係白松露油、酸汁、辣汁同一款帶松露味既汁。牛肉好粉嫩,入口鮮嫩無筋。Artichokes $95Asparagus $105Mango cheese cake $105Tiramisu $95兩款較推薦tiramisu,仲有一款係whisky tiramisu,相信酒味更

Burrata cheese $170

Bresaola Carpaccio salad $215

Amatrician Bucatini $215

NZ Tenderloin $460

Artichokes $95
Asparagus $105

Mango cheese cake $105
Tiramisu $95
兩款較推薦tiramisu,仲有一款係whisky tiramisu,相信酒味更重。

呢個價錢試到一餐咁豐富既意大利菜確實超抵,記得把握有折去食。Btw餐廳個網站原來有得賣佢地既產品,例如我覺得好食既bucatini同burrata cheese都有,好識做生意,食完餐飯仲可以買返去自己煮。